Refshøjgaard landbutik

 

 

GÅRDBUTIK HINNERUP

REFSHØJGAARD LANDBUTIK - ØKOLOGISK KØD OG KØBMANDSVARERGårdbutik Hinnerup er en anderledes butik på landet. Vi lytter til dine ønsker og erfaringer omkring etik, kvalitet og sortiment.


Økologiske kød fra egne dyr både som friskfrosne stykker og som smagfulde pålægsprodukter. (link)


Vi laver meget gerne gavekurve både til private og firmaer. Kom og kig vores mange forslag.

DE GODE KØBMANDSVARER


Vi har mulighed for at skaffe stort set alle former for økologiske fødevarer. Det, som vi ikke har hjemme vil vi normalt kunne skaffe til samme priser, som diverse helsekostforretninger, ligesom vi naturligvis altid er på udkig efter gode tilbud til vores kunder.


Vi mener, som udgangspunkt, at de fleste fødevarer er og bør være til at fremskaffe økologisk. Derfor undersøger vi meget gerne, om det, som man ikke lige kan finde på vores hylder, er i sortiment hos nogle af vores grossister.

Da vi selv alene har fjerkræ til eget forbrug, har vi valgt at føre det pragtfulde kød, fra dyr, som har det godt nede hos Lone, Gothenborg i Them.


Vi vejer mel af, i den mængde, som ønskes, og kan også kværne flere af korntyperne.


Desuden har vi færdige kornblandinger af gamle sorter fra Falslevgård Mølle.


Vi samarbejder med lokale og regionale producenter og grossister, når det overhovedet er muligt.


Dejlige bøger om glutenfri madlavning og meget andet, samt ikke mindst selvforsyningsbøger fra bl.a. Forlaget Niche. varegruppen glutenfri produkter kan vi skaffe rigtig meget hjem, så tøv ikke med at spørge.


Når man tænker i bæredygtighed, er det også vigtigt, at tænke på diverse forbrugsstoffer. Vi har derfor et udvalg af økologiske vaskemidler, aftørringspapir, håndsæbe og meget, meget mere.Masser af dejlig økologiske olier, cremer, tandpasta og meget andet.


CD-ere, DVD-film mv. fra Fønix Musik. Kig ind på siden og spørg os endelig, hvis der er noget derfra, som du gerne vil have os til at skaffe hjem. 🙂

KONTAKT


Refshøjgaard

Skanderborgvej 202

8382 Hinnerup

+45 40 85 18 22

KONTROLRAPPORT


CVR: 20674741 / 33927606

ÅBNINGSTIDER


INGEN FASTE ÅBNINGSTIDER I DENNE UGE, MEN VI ER EN DEL HJEMME, så tøv ikke men

 rIng 4085 1822, hvis du er i nærheden. Vi åbner gerne, også hvis du har lyst til at ose. :)

Copyright © All Rights Reserved